VI JORNADES DEL PEIX I POLP DE LLOTJA DEL PORT DE BENICARLÓ
GENT,
COSTUMS, TRADICIONS, HISTORIES, PATRIMONIS I PAISATJES DE TERRES
CASTELLONENSES:
FIRES,
MERCATS I JORNADES CULTURALS I GASTRONÓMIQUES :
JUAN
E. PRADES BEL
LA
TRADICIONAL DEMOSTRACIÓ GASTRONÒMICA DEL 2014, DINS DELS ACTES DE
LES VI JORNADES DEL PEIX I POLP DE LLOTJA DEL PORT DE BENICARLÓ.
El
disabte 27 de setembre començaran les Jornades Gastronòmiques del
Peix i Polp de Llotja de Benicarló amb les Jornades del Pinxo. El
plat fort de les Jornades serà, com cada any, la Demostració
Gastronòmica amb una gran varietat d'arrossos i plats elaborats amb
peix, dita demostració tindrà lloc el dia 5 d'octubre a la
esplanada de la llotja del peix del port de Benicarló. Els
restauradors de Benicarló serviran autèntiques delícies
gastronòmiques elaborades a base d'arrossos mariners i receptes amb
el peix com a producte principal. La inauguració oficial de la
Demostració Gastronòmica serà el 5 d'octubre a les 12 hores i les
degustacions començaran a servir-se a partir de les 12.30 hores. Els
tiquets per a la Demostració Gastronòmica es posaran a la venda a
partir de les 11 hores del mateix día, al mateix recinte del port ,
inclouran una ració d'arròs o fideuà i una beguda per un preu únic
i modic el plat. Estes jornades gastronómiques tenen com a objectiu
fomentar el peix fresc que es pesca i es ven cada día a la llotja
del peix del port de Benicarló, i fomentar el seu consum com a
referent del patrimoni cultural gastrónomic, de la dieta
mediterránea, de la restauració i valorar els oficis i els treballs
de la gent de la mar de Benicarló (Castelló).
No hay comentarios:
Publicar un comentario